1300-888-101
whatsapp017-4568101

Rawatan AFT™

AFT™ - Teknologi Folikel Termaju - Cara-cara Pertumbuhan Rambut

Penyelesaian AFT adalah inovatif terbaru dalam memberikan jawapan kepada masalah-masalah kebotakan anda.

Penyelesaian AFT bermaksud "Teknologi Folikel Termaju", yang diformulasikan bagi mengubati kerosakan kulit kepala yang boleh mengakibatkan keguguran rambut.

Rawatan AFT

Pembersihan mendalam

Pembersihan liang-liang roma mengelakkan penutupan dan minyak terkumpul pada folikel-folikel, sambil mengimbangkan kelenjar sebum. Proses ini juga menggalakkan pertumbuhan rambut.

Menghindari

Melalui penggunaan herba, folikel-folikel yang mengandungi akar-akar rambut akan dijaga rapi, bagi menghindari akar-akar rambut yang belum matang dari mati dan jatuh.

Menguatkan

Langkah ini akan menguatkan rambut yang sedia ada dan juga rambut-rambut baru dan muda, agar rambut-rambut baru yang mula tumbuh tidak akan jatuh dengan begitu mudah.

Ransangan Pertumbuhan

Ini adalah bagi memberi ransangan kepada rambut. Apabila rambut-rambut baru mula tumbuh, rambut-rambut tersebut akan diberi ransangan agar proses pertumbuhan akan dipercepatkan.

Ini adalah sebab utama 101 HAIR CARE berupaya menyelesaikan masalah keguguran rambut dengan amat berkesan yang menjadikan 101 HAIR CARE dikenali di seluruh dunia dan telah memenangi banyak anugerah di peringkat antarabangsa.

 

Melanggani Buletin Kami